Η Aerte είναι μια Σουηδική εταιρεία που εξειδικεύεται στην απολύμανση του αέρα. Προσφέρει λύσεις για τον καθαρισμό του αέρα σε επαγγελματικούς χώρους, αλλά και για το σπίτι. O τρόπος δράσης της μιμείται την ίδια διαδικασία που συμβαίνει στη φύση δημιουργώντας έτσι φυσικό αέρα στο χώρο.

Οι συσκευές απολύμανσης του αέρα έχουν δημιουργηθεί με τη συνεργασία Βρετανών μικροβιολόγων, ειδικών στη διαχείριση μολύνσεων και μηχανικών, σε μια προσπάθεια να αντιγράψουν τον τρόπο με τον οποίο το φυσικό περιβάλλον προστατεύει και καθαρίζει τον αέρα στους ανοιχτούς χώρους. Η τεχνολογία αναπαράγει αυτά τα φαινόμενα σε οποιοδήποτε κλειστό χώρο όπως νοσοκομεία, θαλάμους ασθενών, σχολεία ή θέατρα αδρανοποιώντας τα παθογόνα του αέρα.

Η πατενταρισμένη τεχνολογία μας ήταν ανάμεσα στους νικητές του διαγωνισμού Smart Solutions τους προγράμματος HCAI to 2009 και σήμερα χρησιμοποιείται ευρέως σε νοσοκομεία και άλλες εγκαταστάσεις παγκόσμια. Οι Aerte AD 2.0 και Klean έχουν αποδειχθεί να είναι αποτελεσματικές ενάντια σε MRSA, C. difficile, Norovirus και σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών μικροβίων.

Η συσκευή Aerte Klean που παρουσιάζεται σε αυτό το βίντεο είναι η μικρότερη έκδοση της Aerte AD 2.0:

Συσκευές Απολύμανσης Αέρα

Aerte AD 2.0

Αερομεταφορές ποικίλων σωματιδίων συμβαίνουν συχνά, ειδικά σε ευαίσθητους κλειστούς χώρους όπως τα νοσοκομεία, όπου ο κίνδυνος μόλυνσης είναι συνεχής. Μειώνοντας τον κίνδυνο σημαίνει ελαχιστοποιείται η πιθανότητα μόλυνσης με όλες της συνέπειές της τόσο σε ασθενείς όσο και στο προσωπικό.

Εκτός από τις επιπτώσεις στην υγεία και οι οικονομικές συνέπειες μιας έξαρσης κάποιας μόλυνσης μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα αυξημένα έξοδα για το νοσοκομείο ή το ινστιτούτο. Αυτές οι συνέπειες μπορούν να αποφευχθούν με τη μοναδική λύση καθαρισμού του αέρα που προσφέρουμε.

Χαρακτηριστικά του Aerte AD 2.0:

  • Αδρανοποιεί ιούς, βακτήρια, μύκητες, αλλεργιογόνα και δυσάρεστες οσμές.
  • Αποτελεσματική ενάντια σε Norovirus, Aspergillus, MRSA, E. coli και διαφόρων παραλλαγών του ιού της γρίπης συμπεριλαμβανομένου και του H1N1.
  • Καινοτόμο, αθόρυβο και απλό στη χρήση
  • Συνεχής πρόληψη για αερομεταφερόμενες μολύνσεις.

Μικρό και ισχυρό, αυτή η συσκευή έχει δημιουργηθεί για να λειτουργεί 24/7 για να μπορεί να εγγυηθεί τα καλύτερα αποτελέσματα. Εύκολη στην εφαρμογή και δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου συντήρηση εκτός της αλλαγής του φυσιγγίου μετά από 60 ημέρες.

Μια συσκευή είναι αποτελεσματική για χώρους μέχρι και 300m3

Technical Data Sheet

Aerte Klean

Αυτή η μικρότερη έκδοση της AD 2.0 είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση στο σπίτι. Ακολουθεί την ίδια διαδικασία τεχνικά και αφαιρεί αποτελεσματικά και αδρανοποιεί τα σωματίδια του αέρα.

Κάνετε το σπίτι σας ένα περιβάλλον με φυσικό αέρα με τη συσκευή καθαρισμού του αέρα Aerte Klean. Χάρη στο μικρό της μέγεθος και του αθόρυβου τρόπου λειτουργίας της πολύ δύσκολα θα καταλάβεις την παρουσία της στο χώρο, αλλά σίγουρα θα αισθανθείς τα αποτελέσματά της, ειδικά όταν λειτουργεί 24/7.

Η συσκευή Aerte Klean είναι πολύ μικρή και το αναλώσιμο φυσίγγιο μπορεί να αλλαχθεί πολύ εύκολα.

Χαρακτηριστικά της Aerte Klean:

  • Αδρανοποιεί ιούς, βακτήρια, μύκητες, αλλεργιογόνα και δυσάρεστες οσμές.
  • Αποτελεσματική ενάντια σε Norovirus, Aspergillus MRSA, E. coli και διαφόρων παραλλαγών του ιού της γρίπης συμπεριλαμβανομένου και του H1N1.
  • Καινοτόμο, αθόρυβο και απλό στη χρήση
  • Συνεχής πρόληψη για αερομεταφερόμενες μολύνσεις

Ακόμα πιο μικρό αλλά εξίσου ισχυρό, αυτή η συσκευή έχει δημιουργηθεί για να λειτουργεί 24/7 για να μπορεί να εγγυηθεί τα καλύτερα αποτελέσματα. Εύκολη στην εφαρμογή και δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου συντήρηση, εκτός της αλλαγής του φυσιγγίου μετά από 60 ημέρες.

Μια συσκευή είναι αποτελεσματική για χώρους μέχρι 100m3.

Technical Data Sheet