Τα προϊόντα της ResMed στο ΓεΣΥ

10 Αυγούστου, 2021

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι από τις 09/08/2021, τα προϊόντα για την αντιμετώπιση της Υπνικής Άπνοιας της κορυφαίας στον κόσμο επωνυμίας ResMed, έχουν ενταχθεί στο ΓεΣΥ. Το προσωπικό της Γεώργιος Πέτρου Λτδ είναι στη διάθεσή σας, έτοιμο να σας εξυπηρετήσει προσφέροντάς σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης τόσο κατά την αγορά όσο και μακροπρόθεσμα, με στόχο την όσο το δυνατό ευκολότερη προσαρμογή σας στην θεραπεία, αλλά και στην επίλυση προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στην πορεία.

Το Τμήμα Ιατρικών Συσκευών & Υπηρεσιών Υγείας της εταιρείας μας με πείρα πέραν των 20 ετών στην υποστήριξη ασθενών που υποφέρουν από Υπνική Άπνοια θα σας κατευθύνει στη σωστή επιλογή μάσκας, θα σας ενημερώσει και θα σας εκπαιδεύσει ως προς τη σωστή χρήση της μάσκας και της συσκευής.
Στην Γεώργιος Πέτρου Λτδ επιπρόσθετα υπάρχει και τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης, το οποίο είναι εξουσιοδοτημένο κέντρο τεχνικής υποστήριξης ResMed και προσφέρει ολόχρονα τις υπηρεσίες του. Η ομάδα των άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών μας, μπορούν να προσφέρουν:

  • Συντήρηση
  • Επισκευή
  • Διαγνωστικούς ελέγχους
  • Βαθμονόμηση

σε όλα τα προϊόντα ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που διαθέτουμε στην αγορά, διασφαλίζοντας έτσι βέλτιστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και μετά την πώληση.

Η κορυφαία στον κόσμο συσκευή AirSense 10 AutoSet, που διαθέτει άψογα ενσωματωμένο και συνδεδεμένο σύστημα φροντίδας, θέτει καινούργιες βάσεις στη θεραπεία του ύπνου. Με κομψό σχεδιασμό και πολλά νέα χαρακτηριστικά άνεσης, το AirSense 10 AutoSet προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο θεραπείας αυτόματης θετικής πίεσης αεραγωγών (Automatic Positive Airway Pressure – APAP) στους ασθενείς σας που υποφέρουν από αποφρακτική άπνοια ύπνου.

  • Το χαρακτηριστικό AutoSet Response, που υπάρχει ως επιλογή, προσφέρει όλα τα οφέλη του βελτιωμένου αλγόριθμου AutoSet με πιο απαλές αυξήσεις της πίεσης για επιπλέον άνεση καθώς και τα οφέλη του δοκιμασμένου αλγόριθμου AutoSet, συμπεριλαμβάνοντας βελτιωμένη ευαισθησία στον περιορισμό ροής και στην ανίχνευση της κεντρικής άπνοιας ύπνου (Central sleep apnoea- CSA).
  • Ενσωματωμένη ασύρματη τεχνολογία AirSense, το AirView™ παρέχει άμεσα πληροφορίες σχετικά με τη συμμόρφωση των ασθενών , συμπεριλαμβάνοντας τις ώρες χρήσης και τα δεδομένα προφίλ στη διάρκεια της νύχτας
  • Το Remote Assist παρέχει τη δυνατότητα πρωτόγνωρης ασύρματης πρόσβασης σε ρυθμίσεις της συσκευής για την επίλυση οποιωνδήποτε τεχνικών προβλημάτων απομακρυσμένα. Έτσι, πολλές συνηθισμένες ερωτήσεις για τη θεραπεία μπορούν να απαντηθούν και να επιλυθούν εντός λεπτών.
  • Το εξαιρετικά αθόρυβο μοτέρ Easy-Breathe™ παρέχει μια φυσική και άνετη κυματομορφή αναπνοής.

Για το τεχνικό φυλλάδιο της συσκευής πατήστε εδώ.

Η μεγαλύτερη σειρά σε μάσκες στην αγορά.

Έξι διαφορετικά μοντέλα μάσκας νέας γενιάς σε τιμές ΓεΣΥ και ποιότητα ResMed.

Πέραν της προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτει η συσκευή AirSense 10 AutoSet, πολύ σημαντικό κομμάτι της θεραπείας, τόσο για την άνεση αλλά και τη συμμόρφωση του χρήστη αποτελεί η μάσκα. Σχεδιασμένες για τις ανάγκες των ασθενών και έχοντας κατά νου τη διαφορετικότητα του κάθε χρήστη, τόσο στο μέγεθος και σχήμα του προσώπου του αλλά και τις οποιεσδήποτε άλλες ιδιαιτερότητες του, οι τεχνολογικά προηγμένες μάσκες της ResMed, έρχονται να ολοκληρώσουν την σειρά των άμεσα διαθέσιμων προϊόντων για την αντιμετώπιση του σοβαρού αλλά διαχειρίσιμου αυτού προβλήματος υγείας. Ελαφριές με μικρή επαφή στο πρόσωπο.

Υπάρχουν διαθέσιμες:

2 Ρινικές Μάσκες:

Mirage FX

Κλασσική Ρινική Μάσκα με Μετωπιαίο Στήριγμα. Διατίθεται σε 3 μεγέθη. Μικρό (Small-For Her),Κανονικό (Standard), Πλατύ (Wide)

AirFit N20

Ρινική Μάσκα, χωρίς Μετωπιαίο Στήριγμα για μικρότερη επαφή στο πρόσωπο του χρήστη. Διατίθεται σε 3 μεγέθη. Μικρό (Small), Μεσαίο (Medium), Μεγάλο (Large)

 

2 Στοματορινικές Μάσκες:

Quattro Air

Κλασσική Στοματορινική Μάσκα με Μετωπιαίο Στήριγμα.
Διατίθεται σε 4 μεγέθη. Πολύ Μικρή (XSmall), Μικρή (Small), Μεσαία (Medium), Μεγάλη (Large)

AirFit F20

Στοματορινική Μάσκα χωρίς Μετωπιαίο Στήριγμα και με τεχνολογία QuietAir. Διατίθεται σε 3 μεγέθη Μικρή (Small), Μεσαία (Medium), Μεγάλη (Large)

 

2 Μάσκες με Ρινικά Μαξιλαράκια:

AirFit P10

Σύστημα Μάσκας με Ρινικά Μαξιλαράκια. Πολύ μικρή μάσκα με ελάχιστη επαφή στο πρόσωπο του χρήστη. Με τεχνολογία QuietAir. Διατίθεται σε εκδοχές, Κανονική και Γυναικεία (For Her). Διαθέσιμα 4 μεγέθη Ρινικών Μαξιλαριών (XSmall), Μικρό (Small), Μεσαίο (Medium), Μεγάλο (Large)

AirFit N30i

Μια νέα τεχνολογία στα συστήματα ρινικών μασκών με ελάχιστη επαφή στο πρόσωπο του χρήστη. Μια μάσκα που αναφέρεται σε χρήστες με αυξημένη κινητικότητα κατά τον Ύπνο, που επιτρέπει την χρήση της σε όλες τις θέσεις συμπεριλαμβανομένου και της Πρηνής (μπρούμητα). Προσφέρεται σαν πακέτο η μάσκα N30i μαζί με τα ρινικά μαξιλαράκια P30i.

 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

16 Μαρτίου, 2021

Νέα προϊόντα GHealth Immune

13 Ιανουαρίου, 2020

Νέο προϊόν GHealth Energy

13 Ιανουαρίου, 2020

Νέο προϊόν GHealth Cholesterol