Νέο προϊόν GHealth Energy

13 Ιανουαρίου, 2020

Το GHealth Energy αποτελεί ένα ισορροπημένο συνδυασμό των πιο σημαντικών και απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων με δύο φυτικά εκχυλίσματα: Ginseng και Ginkgo Biloba. Ο συνδυασμός των βιταμινών και μετάλλων προορίζεται ως συμπλήρωμα για τη διατροφή.

Το εκχύλισμα Ginseng υποστηρίζει το σώμα κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης και βοηθά στην αντιμετώπιση της κόπωσης. Επιπρόσθετα, το Ginseng συμβάλλει στη βέλτιστη νοητική και γνωστική δραστηριότητα και βελτιώνει τη συγκέντρωση και το συντονισμό. Επίσης προάγει τη ζωτικότητα και την εγρήγορση.

Το Ginkgo Biloba ενισχύει τις γνωστικές επιδόσεις και συμβάλλει στη φυσιολογική ροή του αίματος που είναι συνδεδεμένη με την επίδοση του εγκεφάλου, τη συγκέντρωση και την αντίδραση. Το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, όπως για παράδειγμα στην αντίσταση του άγχους. Επιπλέον, το μαγνήσιο συμβάλει μαζί με το σίδηρο στη μείωση της κόπωσης και της ατονίας.

Το GHealth Energy είναι ένα προϊόν με μεγάλη διάρκεια δράσης. Αυτό σημαίνει ότι τα ενεργά συστατικά του ελευθερώνονται σταδιακά στο σώμα, το οποίο τα απορροφά αργά. Αυτή η μοναδική φόρμουλα, διασφαλίζει επίσης ένα άμεσο αποτέλεσμα. Το GHealth Energy επομένως, έχει άμεση και ισχυρή δράση που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διατίθεται σε συσκευασία 30 δισκίων

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

10 Αυγούστου, 2021

Τα προϊόντα της ResMed στο ΓεΣΥ

16 Μαρτίου, 2021

Νέα προϊόντα GHealth Immune

13 Ιανουαρίου, 2020

Νέο προϊόν GHealth Cholesterol